poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: Skomplikowana sprawa - dagpenge, wykształcenie, inna pomoc..?  (Przeczytany 65631 razy)

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
Odp: Skomplikowana sprawa - dagpenge, wykształcenie, inna pomoc..?
« Odpowiedź #75 dnia: 02 Lut 2013, 17:33:49 »
Jaa  :o nie mam luzu ? Dziś zaliczyłam biegi, basen ,kawę u znajomych, a ty nie możesz od komputera odejść,
 bo musisz znowu komuś coś udowodnić  ;) :D

A napisałam przy komputerze,a nie na komputerze . Lubisz przekręcać  cooo ?  ;) :D

A teraz idę farbować włosy (jutro muszę być na bóstwo) ,więc proszę do mnie nie pisać .  :D ;)
Bostwo no ploooose  :-* ;D, nie kloccie sie juz :'(. Nie nada.....

ps. I nie farbuj sie, bo nie musisz i tak jestes BOSTWO :)
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

MalaCzarna

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: 02 Lut 2013, 17:42:51 »
Aisak  ;D  ale dziś jeszcze na disco biegnę, więc mam podwójny powód zrobić się na bóstwo.  :D :D :D 

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #77 dnia: 02 Lut 2013, 17:48:52 »
Aisak  ;D  ale dziś jeszcze na disco biegnę, więc mam podwójny powód zrobić się na bóstwo.  :D :D :D

Hihih, rozumiem ;D

Offline thecabb

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 3
  • -Otrzymane: 42
  • Reputacja: +0/-0
  • Bronchozaury nie wymarły !
« Odpowiedź #78 dnia: 03 Lut 2013, 23:24:56 »
Admin zamknij wątek, bo sie syf zrobił...
chuj mnie obchodzi kto gdzie taszczy swoje dupsko, ile musi tapety na ryj najebać, żeby w na disco być podobnym do czegokolwiek
chuj mnie obchodzi kto gdzie i kiedy musi sobie pierdolnąć urlopik...
chuj mnie obchodzi wszystko co kurwa jest nie na temat w tym wątku...
chuj mnie obchodzą wasze prywatne sprawy w temacie o dagpenge..
chuj mnie obchodzą wasze gówniane kurwa plotki
chuj mnie obchodzą wasze syrie, tęsknoty za humorkami, wasze kurwa zupki, wasze kurwa opinie na temat własnej osoby...
od kurwa drugiej strony wątku zaczyna się jazgot...
ile was można kurwa czytać ? to nie jest do chuja pchli targ tylko forum, a jak ktoś zakłada wątek z konkretnym tytułem to nie po to żeby zlaciała się rzesza jebanych przekupek i pierdoliła dzień w dzień te same  farmazony...
załóżcie sobie kurwa własny wątek i tam dajcie upust własnym kurwa pierdolonym fantazjom i żądzom, leczcie własne kompleksy i ujadajcie na siebie subtelnym szczekaniem, każda wasza dyskusja kończy się kurwa jebaną kłótnią i wyzwiskami.. to ja też sobie kurwa ulżę i wam pokażę jak to kurwa jest wspaniale czytać te wasze wyssane z kutasów pretensjonalne uprzejmości...
kurwa mam nadzieję, że admin zrozumie co mu staram sie przekazać od kilku dni
robicie sobie folwarku już nie z forum, ale z każdego tematu, który odiwedzicie... jesteście jak kurwa jebana szarańcza... wystarczy przeczekać kurwa pół minuty i już kurwa z tematu "gdzie sprawdzić feriepenge" albo "jak dojechać do.." robicie sobie jakiś kurwa scenariusz jebanego melodramatu z elementami grozy...

admin kurwa zamknij temat... i kurwa reaguj częściej albo załóż im podforum osobne, bo widać, że czat już bractwu szydełkowemu nie wystarcza...

nie mam zamiaru nikogo przepraszać nawet po ochłonięciu...  już dawno wam się kurwa należało...
 >:(

jens

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: 03 Lut 2013, 23:54:44 »
 ;D. No i masz ci los swieta trojca sie sklocila.kto bronia wojuje od broni ginie .TERAZ SIE POZJADAJA I ZOSTANA TRZY OGONY I KUPA SMRODU.to sa te co pisza na temat na forum.no popatrzcie czemu nie pisza sobie tego na privat?acha boja sie ze teraz jedna drugiej privat wypociny na forum bedzie wystawiac.co jedna to madrzejsza.KOLKO ROZANCOWE SIE ROZWIAZALO!.ale zaloza koło gospodyn wiejskich.ZALOSNE JESTESCIE KONIETY --
« Ostatnia zmiana: 04 Lut 2013, 00:50:37 wysłana przez jens »

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1104
  • -Otrzymane: 715
  • Reputacja: +48/-71
« Odpowiedź #80 dnia: 04 Lut 2013, 05:15:10 »
chuj mnie obchodzi kto gdzie taszczy swoje dupsko, ile musi tapety na ryj najebać, żeby w na disco być podobnym do czegokolwiek
chuj mnie obchodzą wasze syrie, tęsknoty za humorkami, wasze kurwa zupki, wasze kurwa opinie na temat własnej osoby...
ile was można kurwa czytać ? to nie jest do chuja pchli targ tylko forum, a jak ktoś zakłada wątek z konkretnym tytułem to nie po to żeby zlaciała się rzesza jebanych przekupek i pierdoliła dzień w dzień te same  farmazony...
załóżcie sobie kurwa własny wątek i tam dajcie upust własnym kurwa pierdolonym fantazjom i żądzom, leczcie własne kompleksy i ujadajcie na siebie subtelnym szczekaniem, każda wasza dyskusja kończy się kurwa jebaną kłótnią i wyzwiskami.. to ja też sobie kurwa ulżę i wam pokażę jak to kurwa jest wspaniale czytać te wasze wyssane z kutasów pretensjonalne uprzejmości...
robicie sobie folwarku już nie z forum, ale z każdego tematu, który odiwedzicie... jesteście jak kurwa jebana szarańcza... wystarczy przeczekać kurwa pół minuty i już kurwa z tematu "gdzie sprawdzić feriepenge" albo "jak dojechać do.." robicie sobie jakiś kurwa scenariusz jebanego melodramatu z elementami grozy...

admin kurwa zamknij temat... i kurwa reaguj częściej albo załóż im podforum osobne, bo widać, że czat już bractwu szydełkowemu nie wystarcza...

nie mam zamiaru nikogo przepraszać nawet po ochłonięciu...  już dawno wam się kurwa należało...

To ma byc prowokacja, by Willy zamknął wątek za rynsztokowy język?
Celowo tak napisane?

Willy, nie daj się wmanipulować ;).Mozna tylko usunąć niecenzuralny post.
Moznaby się zastanowić, jaki cel mają ci, którzy chcieliby ucinać wszelkie dyskusje.

Nie będe taka, jak niektórzy i nie wołam o "bana" dla nich  ;D 8) :P

PS
Tylko współczuc ich żonom...jak na dłoni widac, jaki mają stosunek do kobiet.
" Polak gorszego sortu"

jens

• Gość
« Odpowiedź #81 dnia: 04 Lut 2013, 08:31:31 »
bydlo ryczy a ta dalej pisze i pisze .prowokacja?ZOBACZ GDZIE SIE TRZYMACIE GUŁY TEMATU i tak w kazdym poscie jest!!!kapucha hohy smiechy jedna przez druga madrzejsza i klotnia miedzy trzema kobietami bo jedna nagle zmienila zdanie i kolko rozancowe sie zaczyna klocic ,a temat watku jest na poczatku.ale gosciu sie wkurzyl.Jak ,,DZIEN SWIRA,,sie czytalo .do czego doprowadzaja wasze pyskowki?

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #81 dnia: 04 Lut 2013, 08:31:31 »

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #82 dnia: 04 Lut 2013, 11:48:49 »
;D. No i masz ci los swieta trojca sie sklocila.kto bronia wojuje od broni ginie .TERAZ SIE POZJADAJA I ZOSTANA TRZY OGONY I KUPA SMRODU.to sa te co pisza na temat na forum.no popatrzcie czemu nie pisza sobie tego na privat?acha boja sie ze teraz jedna drugiej privat wypociny na forum bedzie wystawiac.co jedna to madrzejsza.KOLKO ROZANCOWE SIE ROZWIAZALO!.ale zaloza koło gospodyn wiejskich.ZALOSNE JESTESCIE KONIETY --

nie zgadzam sie. Kto mieczem wojuje ten od pochwy ginie!!!!!

Offline 1941

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1153
  • -Otrzymane: 728
  • Reputacja: +1/-0
    • Autor wpisu.
« Odpowiedź #83 dnia: 04 Lut 2013, 13:06:01 »

Te przekomarzania sie na formum kolezanek to nic. Ja bylem swiadkiem rozmowy kolezanek ktore sprzeczaly sie na temat ktora z nich przezyla w swoim zyciu wiekszy bol
Jedna wspolzyla z murzynem i mial 30cm okropnie ja bolalo, to byl bol.
Druga stwierdzila ze pierwsza nic nie wie na tema bolu bo jak ona rodzila 5-cio raczki, to byl bol, malo jej nie rozerwalo calkiem, to byl dopabuse bol.
Trzecia natomiast spojrzala na nie z wyzszoscia i politowaniem i stwierdzila, ze te dwie to wcale nic nie wiedza!!, bo ona jak jechala na rowerze i jej sie lechtaczka w lancuch wrecla to z bolu dzwonek odgryzla!!!!
Mam nadzieje, ze rozumiesz ze to na forum to nic!!!!!!!

Offline happybeti

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 1104
  • -Otrzymane: 715
  • Reputacja: +48/-71
« Odpowiedź #84 dnia: 04 Lut 2013, 15:29:56 »
bydlo ryczy
 a ta dalej pisze i pisze .
I tu moja zgoda  ;D ;D ;D 8)
BYDŁO ryczy, a ja piszę :P.
Miłego ryczenia dalej 8)

I znów zadanie dla językoznawców, tych od gwary-  słówko "guły". ::) ;D
Jak widac, w wiejskim życiu całkiem dobrze obeznany ;D
" Polak gorszego sortu"

MalaCzarna

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: 04 Lut 2013, 15:39:13 »
nie zgadzam sie. Kto mieczem wojuje ten od pochwy ginie!!!!!

Jesteśmy w temacie gdzie piszą głownie kobiety ,więc o jaką pochwę chodzi ??? hahahahahaha  ;) :D :D :D
Naprawdę mężczyzna może zginąć od pochwy ?  :D ;) ::) hahahahahahahahahaha
Przepraszam za spam hahaha ale płaczę ze śmiechu  :'( :D bo nareszcie pojęłam znaczenie pojęcia tajna broń  :D :D
Rozumiem 1941, że delikatnie ostrzegasz swoich kolegów przed pochwą i skutkami  :D :D

thecabb ,jens po waszych wpisach powinniście trzymać się z daleka od kobiet i  :P..., bo czeka was śmierć  :D :D :'( ;D
Zresztą 1941 dokładnie wam wyjaśni  ;) :D hahahaha  ;D :'(

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #86 dnia: 04 Lut 2013, 15:54:53 »
Te przekomarzania sie na formum kolezanek to nic. Ja bylem swiadkiem rozmowy kolezanek ktore sprzeczaly sie na temat ktora z nich przezyla w swoim zyciu wiekszy bol
Jedna wspolzyla z murzynem i mial 30cm okropnie ja bolalo, to byl bol.
Druga stwierdzila ze pierwsza nic nie wie na tema bolu bo jak ona rodzila 5-cio raczki, to byl bol, malo jej nie rozerwalo calkiem, to byl dopabuse bol.
Trzecia natomiast spojrzala na nie z wyzszoscia i politowaniem i stwierdzila, ze te dwie to wcale nic nie wiedza!!, bo ona jak jechala na rowerze i jej sie lechtaczka w lancuch wrecla to z bolu dzwonek odgryzla!!!!
Mam nadzieje, ze rozumiesz ze to na forum to nic!!!!!!!
   A Ty jaka historie opowiedziales/ as ;), hihi?

jens

• Gość
« Odpowiedź #87 dnia: 04 Lut 2013, 17:52:19 »
Kobietki co do mojego piwkowania to ja jak wypije to wytrzezwieje ,A WY JAKIE BRZYDKIE I GLUPIE JESTESCIE TAK NADAL BEDZIECIE .moim celem bylo wkroczyc w akcje zebyscie przestaly sie miedzy soba klocic.nalot na Mala Czarna to bylo jak policzek no zaatakowalyscie ja bo miala odmienne zdanie .ja postapilem tak jak to ona dydaktycznie podchodzi do takich spraw .,,ODCIAGA INTRUZA OD OFIARY,,ifajnie ze juz zgoda miedzy wami

jens

• Gość
« Odpowiedź #88 dnia: 04 Lut 2013, 17:54:40 »
I tu moja zgoda  ;D ;D ;D 8)
BYDŁO ryczy, a ja piszę :P.
Miłego ryczenia dalej 8)

I znów zadanie dla językoznawców, tych od gwary-  słówko "guły". ::) ;D
Jak widac, w wiejskim życiu całkiem dobrze obeznany ;D
bydlo ryczy to siemalenka tlusciutka tyczylo ciebie ,,bydlo ryczy a ty powinnas do roboty isc i je oprzatnac a nie klikac ,,jestes zabawna .wez łyk tej swojej wiejskiej wody poloz sie na dworze -moze ochloniesz !

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
« Odpowiedź #89 dnia: 04 Lut 2013, 18:00:39 »
Kobietki co do mojego piwkowania to ja jak wypije to wytrzezwieje ,A WY JAKIE BRZYDKIE I GLUPIE JESTESCIE TAK NADAL BEDZIECIE .moim celem bylo wkroczyc w akcje zebyscie przestaly sie miedzy soba klocic.nalot na Mala Czarna to bylo jak policzek no zaatakowalyscie ja bo miala odmienne zdanie .ja postapilem tak jak to ona dydaktycznie podchodzi do takich spraw .,,ODCIAGA INTRUZA OD OFIARY,,ifajnie ze juz zgoda miedzy wami
     No to fajnie jens, ze trzezwiejesz,  ;). A my puste i brzydkie wciaz, no rozpacz bierze :'(!
 Co do domniemanej przez Ciebie "klotni", chocby mi MC lub Jomir nasraly publicznie na glowe, to NIGDY nie bede na nie zla, poniewaz pomogly mi i mojemu synowi, kiedy tego najbardziej potrzebowalismy i POMAGAJA  do dzis. W sumie one nawet MOGA nasrac mi na glowe a ja sie USMIECHNE i powiem DZIEKUJE. W sumie jens... nie wiem czy rozumiesz, o czym mowie....

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #89 dnia: 04 Lut 2013, 18:00:39 »

C.V po angielsku prosze o pomoc

Zaczęty przez nutka1984Dział Tłumaczenia

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 11305
Ostatnia wiadomość 07 Wrz 2012, 13:17:19
wysłana przez galernik
Pomoc

Zaczęty przez nata2hkaDział Pomoc!

Odpowiedzi: 2
Wyświetleń: 8787
Ostatnia wiadomość 27 Kwi 2008, 08:54:54