Regionalne > Kopenhaga
kto ogladal??
Agga:
ogladal ktos moze wczoraj t.j.10 grudnia dunska telewizje w ktorej to mowiono cos o polakach,cos o wodce,o duzej ilosci wodki,
madzialenasz:
Masz na mysli ten program, z tym gosciem co podruzuje po calej Europie?Wczoraj miedzy innymi byl w Polsce, no ale w programie tym nie bylo wylacznie o wodce, fakt byl na weselu goralskim gdzie byla wzmianka o wodce, ale byl tez w innych miejscach. Byl wywiad z Walesa, byl w studiu Woronicza TVP,byl na Jasnej Gorze......
Agga:
nie wiem czy to o ten program chodzi bo ja go nie ogladalem,ale ogladal go dunczyk z ktorym pracuje,mowil cos o 160 butelkach wodki,cos ze w 3 dni i cos fra polen.tak jakby sie podsmiewal
Manior:
Pragram nazywa się: "Michael Palin i det nye Europa", lub w oryginale "BBC - Michael Palin's New Europe"
Michael Palin należał do aktorów z grupy Monty Pyton´a.
Pomimo, że epizod o Polsce był dosyć powierzchowny, trzymający się utartych scenariuszy,
to osobiście odebrałem prezentację Polski bardzo pozytywnie.
Pozdrawiam
madzialenasz:
--- Cytat: Manior w 11 Gru 2007, 17:40:05 ---Pragram nazywa się: "Michael Palin i det nye Europa", lub w oryginale "BBC - Michael Palin's New Europe"
Michael Palin należał do aktorów z grupy Monty Pyton´a.
Pomimo, że epizod o Polsce był dosyć powierzchowny, trzymający się utartych scenariuszy,
to osobiście odebrałem prezentację Polski bardzo pozytywnie.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
O wlasnie ja to ogladalam:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej